Mitt livs mareritt på lerretet :( 

Som dere alle sikkert har fått med dere skal Erik Poppe med flere lage eller de lager en film om 22.07.11 Manuset er vel nesten ferdig. Derfor bestemte jeg meg for å skrive en mail til han.

 

Her er mailen jeg sendte:

 

Hei.

Takk for at du har ødelagt sommeren min. Ja det er vanskelig å være saklig når du har bestemt deg for å lage film om mitt mareritt. 22.07.11

Ja jeg vet det skal være en fiktiv handling om ei jente og at den ikke skal filmes på Utøya, men det hjelper meg svært lite da min psykiske helse er lik null nå. Hvis du vil bidra til å gjøre min psykiske helse verre, min matlyst mindre og min skyldfølelse større, ja da lager du filmen.

Men jeg ber deg Erik. Ikke gjør det! Jeg har nok skyldfølelse for at jeg ikke var på Utøya med mine venner fra før av. Du trenger ikke å gjøre den større. Vi kan godt ta en debatt om diskriminering, rasisme og nasjonalisme, men vi trenger ikke en film for det!

La oss ta debatten, men la oss ikke ødelegge medmenneskers liv ennå mer.

Tonje Granmo, pårørende og AUFer

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Lady Granmo(n) of Glencoe

Lady Granmo(n) of Glencoe

29, Ringsaker

Blogger når jeg føler for det. For egen regning. (jeg får ikke betalt;) - Brumunddøl - Kommunalpolitiker - Funkis - Statist - Ble lady 27.07.16 - Sportsentusiast (som går skirenn og løper løp fordi jeg skal utfordre meg selv.) Neste løp: Kollen Opp - Frittstående hudpleiekonsulent i Mary Kay. Jeg er ikke perfekt, men jeg er på riktig retning.

Kategorier

Arkiv

hits